Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه‌ای وزارت امور خارجه با بیان اینکه حمایت از فعالان اقتصادی یکی از اولویت‌های مهم است گفت: وزارت خارجه ارتباطات اقتصادی فعالان تجاری را توسعه و تسهیل می‌کند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، محمدجواد همت پناه شامگاه سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی با اشاره به مشکلات بخش دولتی و خصوصی اظهار داشت: تمام مشکلاتی که بر بخش خصوصی و دولتی حادث شده ناشی از شرایط فعلی ما است اگر در شرایط فعلی یکدیگر را درک نماییم بهتر می‌توان برای رفع مشکلات هم‌افزایی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنچه که این نظام انجام داد دست بر زانوی خود گذاشت و ایستاد تا کسی پا روی شانه‌های ما نگذارد، ما باید در منطقه خود بایستیم هرچند مشکلاتی بر سر راه ما وجود دارد که این مشکلات به جهت ایستادگی ما است تا از منافع خود حمایت کنیم، اجازه ندهیم کسی پا روی شانه‌های ملت بگذارد و هر کاری می‌خواهد انجام دهد.

رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه‌ای وزرات امور خارجه عنوان کرد: اگر ما شرایط را درک کنیم تمام مشکلاتی که وجود دارد را بر جان می‌خریم بنابراین باید همه دست به دست داد و این مشکلات را رفع کرد و با کمک‌های خود سعی کنیم این کشور ایستاده بماند.

همت پناه تصریح کرد: از فعالان اقتصادی بخش خصوصی استان و کشور تقدیر می‌کنم چراکه این عزیزان با فعالیت اقتصادی خود به این نظام، ملت و کشور کمک می‌کنند تا روی پای خود بایستند.

وی بیان کرد: اگر مشکلاتی وجود دارد ناشی از تحریم‌ها و بعضا سومدیریت‌ها در قبل بوده که قابل کتمان نیست و در بدنه دولتی هم وجود دارد، قوانینی که ممکن است جابه‌جا شود بنابراین باید با مشارکت یکدیگر بتوانیم این کشور را به سمت پیشرفت سوق دهیم.

رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه‌ای وزارت امور خارجه ادامه داد: حضور ما در این استان به این جهت است که کسب اطلاعات از توانمندی‌ها و نیازمندی‌ها داشته باشیم، ما کارشناسان  اقتصادی اطلاعات خارجه هستیم و تصمیم‌گیر نظام و مسائل اقتصادی کلان کشور نیستیم اما مسائل و مشکلاتی که در این جلسه بیان شد یاداشت کردم و حتما در نشست‌ها این مسائل مطرح می‌شود یکی از وظایف ما از حضور در این جلسه انتقال مشکلات شما است.

همت پناه خاطرنشان کرد: در سایت اداری اطلاعات اقتصادی بخشی به معرفی ظرفیت‌ها، توانایی‌ها و مسئولیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص پیدا کرده است، تعداد زیادی از شرکت‌های دانش بنیان در سایت معرفی و محصولات این شرکت‌ها ذکر شده است.

وی عنوان کرد: اتاق بازرگانی یک هویت مستقل دارد اگر از طریق اتاق بازرگانی شرکت‌هایی را لازم، معتبر و توانمند می‌دانید به ما معرفی کنید در سایت خود معرفی می‌کنیم، سایت انگلیسی ما برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌ها به زودی طراحی می‌شود، در سایت یک بخش استانی وجود دارد و در اکثر استان‌هایی که نمایندگی وزارت خارجه داریم اطلاعات جامعی از استان‌های مختلف روی سایت وجود دارد که متاسفانه استان مرکزی نمایندگی در دفتر وزارت خارجه ندارد.

رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه‌ای وزارت امور خارجه بیان کرد: با همت اتاق بازگانی توانایی‌های استان جمع‌آوری و برای اداره اطلاعات اقتصادی فرستاده شود تا این اطلاعات در سایت اداره اطلاعات اقتصادی بارگذاری شود.

همت‌پناه تصریح کرد: در خصوص شرکت‌های دانش بنیان یک کمیته مشترک تشکیل شده و نمایندگان بیشتر وزارت‌خانه‌ها در این کمیته حضور دارند اگر از سوی شما مطلبی وجود داشته باشد ما در این کمیته بیان می‌کنیم در صورت نیاز تصمیم‌گیری در همین کمیته انجام می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اسامی همه فعالان و کارشناسان اقتصادی در سفارتخانه اعم از تصویر، اطلاعات تماس و غیره در سایت وجود دارد بنابراین برای ارتباط با هر یک از کشورهای هدف می‌توانید با مراجعه به سایت با افراد ارتباط برقرار کنید، از همه کارشناسان اقتصادی درخواست شده که بلافاصله به تماس‌ها پاسخ دهند، اگر موضوعی به کارشناسان ابلاغ شود و از سوی کارشناس پیگیری نشود از طریق همین سایت به اداره اطلاعات اقتصادی ابلاغ شود.

استاندار قزوین: فعالان اقتصادی در خدمت‌ به اتباع خارجی کمک‌ حال دولت باشند استاندار مازندران: زمینه ورود فعالان اقتصادی خارجی را به مازندران ‌فراهم خواهیم کرد

رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه‌ای وزارت امور خارجه بیان کرد: بخشی از سایت مربوط به اطلاعات جامع مناقصه‌ها است اگر شرکت‌ها مناقصه و مزایده‌ای برگزار شده را برای ما ارسال کنند داخل سایت کار می‌شود و می‌توان از طریق نمایندگان در سفارتخانه‌ها پیگیری شود.

همت‌پناه عنوان کرد: مسائل و مشکلات بانکی وجود دارد در این راستا نشست‌هایی با بانک مرکزی انجام شد امیدواریم بتوانیم مشکلات نقل و انتقلات پولی را رفع نماییم. 

انتهای پیام/711/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فعالان اقتصادی وزارت خارجه همت پناه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۵۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است